Drámai átalakulás után: 19 évesen hunyt el a népszerű testépítő - Fotók

Múlt vasárnap találtak rá élettelenül az otthonában, szívrohamról szólnak a hírek, de vad találgatások keltek szárnyra a tragédiával kapcsolatban.

Alug 19 évesen elhunyt Matheus Pavlak. A fiatal testépítő holttestét a dél-brazíliai Santa Catarina államban, a saját otthonában találták meg. Gyerekként mindig túlsúlyos volt, de öt éve úgy döntött, megváltoztatja az életét. 2019-ben kezdett keményebb edzésbe - írja a Mirror.

Lucas Chegattivel két éve találkozott, ő lett az edője és bajnokot akart nevelni belőle. Fényes jövőt jósolt neki. Rendszeresen járt versenyekre, még a Mr Blumenau címet is sikerült elnyernie egy 23 éven aluliaknak rendezett versenyen a szülővárosában.

„Én voltam Matheus első edzője, és nagyon büszke vagyok arra, hogy úgy gondoskodhattam róla, mintha a fiam lenne” - mondja az edző. Közben az Instagramon a felhasználók azt állítják, hogy korai halála az anabolikus szteroidokkal való visszaélésre vezethető vissza, esetleg teljesítmény növelő injekciókra. Vannak, akiket ez felháborít. „Hogy létezhetnek olyan emberek, akik képesek sértegetni egy olyan fiú emlékét, aki már nincs itt, hogy megvédje magát?” - írta egyikük.

Címlapfotó: Instagram/matheus.pavlak

24 óra