Egy jegyet kapott a repülő első osztályára a nő: a férje reakciója pusztító - Videó

Parrish a függönyön lévő résen keresztül filmezte le a kedvesét - TikTok-felhasználók milliói nevetnek most a reakcióján.

A vírusvideón a férfi először kissé bűnbánóan néz a felesége kamerájába, majd hamar rájön, hogy épp róla készít felvételt és egy pillanat alatt vált olyan tekintetre, amivel ölni lehet. Azonban amíg ő bosszankodik, miközben felesége pezsgőt kortyolgat, addig mindenki más jót nevethet a "hátrahagyott férfin".

A nő videója több millió megtekintésnél tart és százezerszám kapott like-okat is. Ez a mélyütés a férjnek!

@welltraveledchild Wait for it 💀🤣✌🏼 #firstclass #firstclasstravel #travelfunny #travelhumor #travelcouple #travelfamily #upgrade #airline #luxurylifestyle #luxurytravel ♬ original sound - Dominique

A Newsweek most megtudta a teljes igazságot az ügyben, ami azért is különleges, hiszen az influenszernek akkor alig 13 ezer követője volt csak. "Négytagú családként először nem tudtam, hogyan osszuk fel az üléseket, és azt javasolták, hogy osszuk fel az üléseket, egy felnőtt és egy gyerek, és a repülés felénél cseréljünk" - magyarázta a kétgyermekes anyuka a lapnak, aki megfogadta a tanácsot. De a végén a férj is nevezhetett. Talán a nagy sikernek is köszönhető: a visszaútra az egész család első osztáyra kapott jegyet.

Címlapfotó: TikTok/welltraveledchild

repülő