Kidobták a repülőről a 12 éves lányt: pedig az apja csak egy dolgot kért a személyzettől

Egy újabb reptéri botrány, ami már önmagában kérdéseket vet fel. Egy Törökországba induló családot egyszerűen kidobtak a repülőgépükről. Az ok az apa egy ártatlan kérése volt, aki lánya életéért aggódott.

Nick Sollom a feleségével, Georgie-val és két gyermekükkel utazott volna a londoni Gatwick repülőtérről Dalamanba. A SunExpress nevű légitársaságnál foglaltak repülőjegyeket. A család már a gépen volt, amikor az apa odalépett a személyzethez, és kérte, hogy az út során ne szolgáljanak fel mogyorót a gépen. Az ok a tizenkét éves lánya mogyoróallergiája volt, ami azt jelenti, hogy Rosie még csak a mogyoró közelébe sem mehet, különben anafilaxiás sokkot kap.

A pilóta döntött

A Rosie-t fenyegető nagy kockázat ellenére a három és fél órás repülőút pilótája találta jó ötletnek, hogy a többi utas se kaphasson mogyorót a kislány miatt. "Csak annyit mondtak, hogy a kapitány nem volt hajlandó megtenni" - emlékezett vissza az apa a YahooNewsnak, azaz elutasították a kérését. Az is kiderült, a család már előre megpróbálta bejelenteni a légitársaságnál lányuk veszélyes allergiáját. A foglaláskor azonban nem volt olyan lehetőség, hogy tájékoztassák a személyzetet.

Ezt követően durva fordulatot vett a vita - részletek a galériában!

Galéria: az apa a saját kezébe vette a dolgot, durva következménye lett
  • repülő, mogyoró, kislány, édesapa
  • repülő, mogyoró, kislány, édesapa
  • repülő, mogyoró, kislány, édesapa
  • repülő, mogyoró, kislány, édesapa

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra