Felpróbált egy cipőt a nő a turkálóban: ami ezalatt történt, kínos - Videó

Sokan azt mondják, olyan dolgokat is vehetnek így, amelyek biztosan nem jönnek szembe majd az utcán. Ráadásul olcsón. Ezt a nőt most egy kínos helyzet árazta be a turkálóban.

Hosszú évek évtizedek óta léteznek az úgynevezett second hand shopok, ahol hasznát ruhákat és termékeket kínálnak sokkal olcsóbban, mintha újonnan vennénk meg. Ezeknek az üzleteknek széles rajongótábora van, hiszen szerintük minden egyes vásárlás egyben szerencsejáték is - sosem lehet tudni, mi jön szembe az emberrel és mit fog ki. Talán ez a Sarah nevű hölgy is közzéjük tartozik - igaz, ő világhírű lett a legutóbbi boltlátogatása óta.

Szőrén-szálán

A nő egy videóban mesélte el nem mindennapi történetét, amit alig egy hete kellett átélnie. Az édesanyjával nézett be az üzletbe, ahol meg is látott egy csinos szandált, amit természetesen azonnal fel is próbált. Hogy milyennek találta ezek után, az nem derült ki, ugyanis amígy épp ezzel volt elfoglalva, a gyönyörű kis papucsa, amiben a boltba érkezett, eltűnt. „Valaki elvitte a cipőmet” - mondja sokkos állapotban a videójában Sarah. Majd azonnal a pénztárhoz siettek, hogy jelentsék: cipőlopási ügy történt.

Ami ezután történt, az több, mint kínos! Lapozz a folytatásért!

Lapozz a videóért!

24 óra