Titokban nősült meg a 69 éves Udo Brinkmann - Ez a nő az első felesége - Fotó

Végre révbe ért A klinika jóképű orvosa: a színész a hatvanas évei közepén mondta ki a boldogító igent.

A Bunte.de című lapnak erősítette meg a hírt Sascha Hehn, akit a magyarok A klinika Udo Brinkmannjaként ismertek meg a 90-es években. A színészt és feleségét egy golfversenyen szúrták ki Bad Griesbachban, ahol az esemény nyitóestjén, egy jótákonysági rendezvényen vettek részt. A beszámolók szerint csak úgy sugároztak a boldogságtól. És megerősítették, amire mindenki kíváncsi velük kapcsolatban.

Sascha Hehn: „Igen, összeházasodtunk, és már 2022-ben!”

Már régóta sejteni lehetett, hogy az Álomhajó című sorozat kapitánya és a reklámszakember összeházasodtak. A beszélgetésekben többször is hangsúlyozta, hogy életében először valóban megtalálta a nőt. A szívtipróként évtizedek óta ismert színész azonban soha egy szót sem szólt a kapcsolati státuszáról. Most azonban ezt megerősítette a lapnak. Sőt, a felesége hozzátette: „Igen, nagyon boldogok vagyunk”. Majd a jegygyűrűjét is megmutatta a lap munkatársának amibe a monogramjaik vannak belevésve.

A reklámfilmes nő cégének impresszumából derül ki az is, hogy felvette a színész nevét és Gloria Krass-ból Gloria Hehn lett.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra