Ez a nő fél a sötétben: ha a férje nincs otthon, mással bújik ágyba - Videó

Ezeken a napokon a családanya magával viszi az ágyába a nagymamáját. Nem mindennapi videón mutatta ezt meg, milliós siker a neten.

Caitlin úgy jellemzi nagymamáját, mint a „legjobb embert a világon”. A születése óta mindig mellette volt, és az anyukájával együtt nevelte fel. „Ő tényleg az egyik legjobb ember a világon” - mondta a lapnak. Bár nagymamája már 87 éves, még mindig elég fitt ahhoz, hogy segítsen Caitlin háztartásában. Megbízható segítség akkor is, ha dédunokái ágyba fektetéséről van szó. Ennek eredményeképpen a kedves nagyi néha hetente többször is Caitlinnel tölti az éjszakát - és néha közvetlenül az unokája mellett.

@caitarmstrongrn_ Its cant be from all the crime podcasts… #relatable #funny #grandma #grandmasoftiktok #comedy #crime ♬ original sound - Hannah Brown

„Ő a legszeretőbb, legintelligensebb, legtürelmesebb és leggondosabb nő. Amikor belép az ajtón, azonnal boldognak érzi magát az ember” - mondja a 35 éves nő. Ráadásul a nagyi nevetése „ragályos”, és segít neki elfelejteni a sötétségtől való félelmét is. „Mindenkinek olyan szerencsésnek kellene lennie, hogy ilyen nagymamája legyen az életében” - mondta Caitlin.

Címlapfotó: TikTok/caitarmstrongrn_

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra