Kommandósok fogták el Evelint és Patríciát: vége a huszonéves nők kényelmes életének - Videó

A 23 és 27 éves fiatal nőkért a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozói mentek. Rövidesen Finnországba repülnek - nem véletlenül.

Mint ahogyan azt a rendőrség közleményéből megtudtuk, a magyar és finn hatóságok évek óta folytatnak sikeres együttműködést az üzletszerű kerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott finn nyomozások ügyében. Így történhetett meg, hogy idén márciusban a finn rendőrök arra kérték a magyarokat, két magyar nőt kutassanak fel. "A gyanú szerint a nők részt vettek a Finnországban 2024 márciusa óta letartóztatásban lévő másik három magyar bűntársukkal együtt több tucat magyar nő finnországi, prostitúciós munkájának megszervezésében, előkészítésében és annak koordinálásban" - írja közleményében a rendőrség.

Fotó: Met.hu

Hozzáteszik: közreműködtek a prostitúcióra jelentkező nők kiutazásának és finnországi szállásának lefoglalásában, szobákat biztosítottak részükre a munkavégzésükhöz, segédkeztek továbbá online hirdetéseik elkészítésében, kezelésében, reklámozásában.

Patrícia és Evelin alig egy héttel ezelőttig élvezhette az életét - Budapesten és Kiskunlacházán csaptak le rájuk! Videó készült!

Lapozz a videóért!

24 óra