Rákban halt meg a fia Levi: aztán az apa sokkoló felfedezést tett az interneten - Fotók

A múlt kedden, alig 19 évesen veszítette el élete harcát a srác, mintha ez önmagában nem lenne elég, az apjának most egy keserű felfedezést kellett tennie.

Mark Tracy és a család épp a fiatal ausztrál fiú temetését tervezgette, amikor felfedeztek egy gyanús Facebook-oldalt. A "Lifeline for Levi donations only" címmel létrehozott regisztráció gyakorlatilag annak az oldalnak volt a másolata, amit a család hozott létre azzal a céllal, hogy folyamatosan tájékoztassa az érdeklődőket Levi állapotáról. A 4000 tag két éven keresztül követhette a fiatal srác útját. A hamis oldalról viszont kiderült, aljas céllal hozták létre. 

Adományokat gyűjtöttek vele!

"Ezen a bizonyos átverési oldalon keresztül személyesen lépnek kapcsolatba az emberekkel, és üzeneteket küldenek nekik" - mondta Tracy a 9Newsnak. Elmondása szerint a csalók egy PayPal-fiókot hoztak létre, hogy az emberek könnyen pénzt küldhessenek nekik. A család az igazi Facebook-oldalon figyelmeztet mindenkit a csalókra.

Levinél mindössze hétéves korában non-Hodgkin-limfómát diagnosztizáltak. Több mint két éven keresztül több kemoterápiás kezelésen kellett átesnie, mire a betegség nyomai eltüntek. A sors azonban nem volt kegyes vele. 17 évesen rosszindulatú vérrákot diagnosztizáltak nála. A harcot múlt kedden vesztette el.

Címlapfotó: Facebook/Mark Tracy

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra