Féltékeny volt a barátnőjére: brutális dolgot tett a 25 éves férfi Gelsén - Fotók

A TWN.hu információi szerint a nagykanizsai rendőrök befejezték a nyomozást.

Mi mindenr eképes egy szerelmes férfi? Órákig sorolhatnánk az önfeláldozásról, odaadásról, kedvességről és figyelmességről szóló történeteket, ez nem ilyen. Nem egy forgatókönyvíró tollából származik, a rendőrség vetette papírra, a hivatalos szakzsargon nyomozati iratként ismeri. A 25 éves férfi olyannyira szerette kedvesét, hogy már annak a gondolata is "megbetegítette", hogy a párja a másé legyen vagy elhagyja? Nos, a története akár erről is árulkodhat.

Lángoló szerelem

Mint ahogyan arórl a rendőrség az év elején beszámolt, 2024. január 13-án este Gelsén, egy baráti összejövetelen konfliktus alakult ki egy nő és a párja között. "Az ittas férfi agresszívan lépett fel barátnőjével szemben, akit többször meglökött" - fogalmaztak akkor a közleményükben. Hogy mi lehetett a probléma forrása, azt csak a bulvérlapok tudnák kideríteni, de a büntetőügy szempontjából szinte másodlagos is. A vita eredményeként a férfi az este folyamán végül több üzenetet is küldött a párjának, melyekben a családját is megfenyegette.

A lány és a családja emiatt az éjszakát is máshol töltötte - a férfi pedig döbbenetes módon használta ki a helyzetet! Képek a galériánkban!

Galéria: íme egy szerelmes férfi pusztítása képekben
  • szerelem, féltékenység, krimi,
  • szerelem, féltékenység, krimi,
  • szerelem, féltékenység, krimi,
  • szerelem, féltékenység, krimi,
  • szerelem, féltékenység, krimi,

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

Forrás: Police.hu

24 óra