Azt hitte a nő, terhes: amit az orvosok a hasában találtak, a kórházat is sokkolta

Amikor a negyvenes éveiben járó nő hirtelen hízni kezdett és hőhullámoktól szenvedett, csak két dologra tudott gyanakodni: vagy a menopauzán megy keresztül, vagy terhes. Aztán az orvosok diagnózisa midenkit sokkolt.

Az, hogy a negyvenes évei közepén valami megváltozik a testével, eleinte nem okozott nagy meglepetést a melbourne-i kétgyermekes anyának, Karen Lurati-nak.Elvégre a legtöbb nő az ő korában a menopauzától retteg. "Nagyon fáradtnak kezdtem érezni magam, de ezt a munkámnak és a gyereknevelésnek tulajdonítottam" - emlékszik vissza Karen a 9honey-nak. "Aztán elég erős hőhullámok és izzadás kezdődött"  folytatta. Egy Google-keresés azonban megnyugtatta az ausztrál anyukát, hiszen egyértelműen a menopauzát dobta ki felelősként.

A nő tünetei azonban rosszabbodtak, és rövid idő alatt nagyon sokat hízott is.

Többször elment a háziorvosához is, de nem talált semmit, csak azt tanácsolta neki, hogy egyen egészségesebben, aludjon többet és mozogjon. 2017-ben aztán furcsa érzések jelentkeztek nála. "A terhesség végén az ember érzi ezt a nyomást, mintha valami lehúzná" - mesélte Karen, aki azt hitte, babát vér és valamelyik belső szerve elmozdult. Végül a háziorvosa elküldte egy ultrahang-vizsgálatra. Amikor a nő az eredményre várt, már furcsa dolgok történtek. "Minden elcsendesedett. Emberek jöttek-mentek a szobába" - emlékezett Karen.

Majd egy orvos közölte a diagnózist - őket is megdöbbentette!

Lapozz a folytatásért!

24 óra