Tiszta padlózat, jobb minőségű levegő beltéren

A tiszta és higiénikus belső terek kialakítása kulcsfontosságú bármely vállalkozás sikeres működéséhez, valamint az ott dolgozók és az épületben tartózkodó vendégek jóllétének és biztonságának garantálásához. Igaz ez a szállodák, hotelek esetében is.

Padlótisztítás professzionális módon

Ehhez kínál takarítóeszközöket, -gépeket, tisztítószereket, valamint egyéb szállodahigiéniai termékeket az Il Contatto Kft. A Higienia.net takarítógépeinek kínálatában a különféle kopóalkatrészeket is megtaláljuk. 

Ilyen például a PinkPowerSaver melaminos súrolókorong, mely új fejezetet nyitott a padlótisztítás világában. Belső furattal ellátott súrológépekhez tervezték haid-tec eljárással, egy nagy teljesítményű melamingyanta hab és egy ultra robusztus hátrész alkotja, mely kopásálló gyapjúból készült. 

Súrolókoronggal a tisztaságért

Ezzel a koronggal hatékonyabban és alaposabban lehet tisztítani. Csökken a takarítógép motorjának terhelése, és egy koronggal mintegy 20 ezer négyzetméternyi felületet meg lehet tisztítani. Gazdaságos és fenntartható is egyben. 

Többféle padlótípusra használható, mint amilyen a porcelán, a csempe, az öntött kő, a PVC vagy vinil, de linóleumon, gumin és epoxi felületeken is jól működik. Kevesebb súrlódást okoz a padlón, így a gépek akkumulátora is hosszabb ideig kitart, és környezettudatos választás is egyben, hiszen újrahasznosított anyagokból készül. 

A súrolókorongok, más néven padek segítségével hatékonyabban, alaposabban tisztíthatunk, mindezt kevesebb idő alatt, kevesebb energia és tisztítószer ráfordításával, ezáltal az ökológiai lábnyomunkat is csökkenthetjük.

Miért fontos a tiszta padló? 

Otthonunkban egyértelmű, hogy rendszeresen feltakarítjuk a padlót, hogy tisztaság legyen. Azonban sokan nem is gondolják, hogy a nagyobb belső tereknél, mint amilyen egy szálloda vagy irodaház, miért is van ennek jelentősége. Hisz ezeken a helyeken nem vesszük le a cipőnket, de valamiért mégis fontos a padlók fertőtlenítése és tisztítása. 

Azért annyira lényeges, mert a rendszeres fertőtlenítő takarítással elejét vehetjük a baktériumok elszaporodásának, így egészségünk szempontjából van nagy jelentősége. A por és a szennyező anyagok a cipőnkön és a ruházatunkon keresztül a kültérről is bejuthatnak. Ezek akár mérgező vegyi anyagokat is tartalmazhatnak, és megmaradhatnak a különböző felületeken, például a padlón. 

Padlótakarítás professzionálisan - TWN

A baktériumok, allergének pedig elterjedve káros hatással lehetnek az egészségünkre. A porra és egyéb anyagokra érzékeny emberek még nehezebben tudnak koncentrálni, vagy épp egy szállodában pihenni, ha a közösségi terek nem tiszták. 

A tiszta padló ezenkívül javíthatja a beltéri levegő minőségét, a padlókon felhalmozódott por, szennyeződés és más részecskék ugyanis a levegőbe is bekerülnek. Mindezt rendszeres, alapos tisztítással, melyet profi eszközökkel és minőségi anyagokkal végzünk, meg lehet előzni.

24 óra