Elhunyt a család golden retrievere: bicskanyitogató, mit tettek ezután vele - Videó

Amikor az ember elveszíti a házi kedvencét, abba bizony bele lehet rokkanni. Sokan gondoljuk azt, bárcsak örökre velünk maradhatna, és nem kellene végleg elbúcsúznunk tőle. Nos, egy cég erre építette a vállalkozását.

Bár sokan nem szeretnek gondolni erre, de sajnos egyszer eljön az a nap is, amikor végleg el kell búcsúznunk a házi kedvencünktől. Fotók és videók ezreit őrizhetjük meg róluk egy életen át, hogy emlékezzünk az együtt töltött időkre, de ezek nem jelenthetik ugyanazt, mint amikor megsimítottad a bundáját, vagy megvakartad a fülét. De: már van megoldás. Még akkor is, ha ez kettészakítja a társadalmat és már most nagy vihart kavar a neten.

Emlék

A "Chimera Taxidermy" nevű melbourne-i cég nem mindennapi ötletre építi a vállalkozását. Az gazdik kérésére a házi állatokból ágyelőt készítenek. Egy golden retriever esetében pontosan ezt kérte egy család. Az elhunyt kutya szőrén kívül a bőrt, a farkat, a karmokat és az orrát is felhasználták az "emléktárgyhoz". Egy pillantásra tényleg úgy is tűnhet, hogy a szeretett kutyus ott fekszik a padlón szunyókálva. Igen ám, de nem mindenki gondolja így - és nem csak szőnyeg készül.

A kommentelők brutálisnak találják ezt az egészet - sokan kiakadtak a felvétel miatt!

Lapozz a videóért!

24 óra