18
Felnőtteknek szóló tartalom!
Nem múltam el 18 éves

Kórházba került az első randi után a nő: amit a testében találtak, sokkoló - Videó

"Úgy döntöttünk, hogy szex közben anális dugót használunk, amikor hirtelen úgy éreztem, mintha kiesett volna belőlem" - emlékszik vissza az ausztrál a TikTok-videójában. Hiába kerestk azonban, sehol nem találták.

Aztán persze rájött, hogy ez csak egy helyen lehet. Mivel ő maga nem tudta kihalászni, úgy döntött, kórházba megy. Egy röntgenfelvétel pedig igazolta a gyanúját, a játékszer a testében tűnt el. Miután a nővérek több sikertelen kísérletet tettek arra, hogy kiszedjék a játékot, az orvosok úgy döntöttek, hogy a nőt elaltatják, hogy kellőképp ellazuljon a művelethez. De várnia kellett, hiszen az ő eete nem volt sürgős, a kórház pedig tele volt. Fájdalmai szerencsére nem voltak, így elrepült az a néhány nap, míg sorra került.

@littlebrunettebaddiee Part 1: First date mishap lands me in ER #date #dating #firstdate #firstdategonewrong #datingadviceforwomen #dateideas #datenight #storytime #surgery #viral #viralvideo #viraltiktok #fyp #fypシ゚viral #foryou #foryoupage #creator ♬ original sound - Alicia

Két nappal később aztén megkönnyebbülhetett. Az érzéstelenítésnek köszönhetően az orvosok aztán gond nélkül el tudták távolítani a játékot. Arra a kérdésre, hogy megtartja-ei, Alicia azt válaszolta, hogy jobban járna, ha megszabadulna tőle. "Mivel még mindig van belőle elég otthon" - magyarázta. És azt is hozzátette, azóta sokkal óvatosabb.

Címlapfotó: TikTok/littlebrunettebaddiee

24 óra