Nem tudja a kutya, hogy menjen át a kerítésen: a megoldáson milliók nevetnek - Videó

A goldendoodle-k (a golden retriever és uszkár keresztezése - a szerk.) tulajdonképpen elég intelligens kutyáknak számítanak. Ez a kutya a jelek szerint épp egy kivétel.

A walesi Newtownból származó Sully az élő példa rá, vannak kivételek, ami az okoskutyákat illeti. A kan kutyus egy vírusos Instagram-sikerben egy olyan feladatban bukik el, ami minden, csak nem nehéz. A tíz másodperces klipben rögtön látszik a dilemma: a labda a kerítés egyik oldalán van, a kutya a másikon. Sully zavartan szugerálja a játékszert és tanácstalanul néz a gazdája felé olykor-olykor. Szinte egy karnyújtásnyira van, de ott az a hatalmas kerítés. És bár a néző látja a megoldást, a kutyának ez nem esik le. Vagy: túl nagy erőfeszítésnek érzi a célért cserébe.

Milliók látták már a videót - a kutya gazdája meg is szólalt.

@sully.goldendoodle Sully’s last brain cell working overtime 😅 #puppy #golden #dogsoftiktok #funnymoments #puppylove #fyp ♬ original sound - ✨Walter the Catt✨

Sully gazdája, Holly Williams a héten a Newsweeknek adott interjúban árulta el, miért volt ilyen nehéz dolga az ebnek. "Gyakran viccelődünk azzal, hogy a saját világában él. Amikor sétálni visszük, és nálunk van a labdája, annyira koncentrál rá, hogy megfeledkezik a környezetéről” - mondta a nő a lapnak.

És ez a kerítés épp egy ilyen helyzetet teremtett a számára.

Címlapfotó: TikTok/sully.goldendoodle

24 óra