Ajtót nyitott a nő az FBI-nak: elborzadt, miket tudott meg a férjéről - Videó

Az új lakhelyükön már arra kérte, szerezzen munkát. Mivel a képzettségeinek nem talált megfelelőt, megengedte neki, hogy elkezdjen egy szépségipari tanfolyamot.

„Ez tényleg megnyitotta a világomat, és lehetővé tette, hogy kimozduljak otthonról, és új barátokat szerezzek!” - mondja Bonnie. Aztán 1992-ben a helyzet megint megváltozott. Richard alig tudott elszakadni a hadseregtől és azt kérdezte a nejétől, ha hirtelen el kéne hagyniuk az országot, vele tartana-e. „Utólag visszagondolva ez őrültségnek tűnik” - mondja.

@bonnielouwriter Who else can relate? #truecrime #author #foryoupage ♬ original sound - Bonnie Lou

A nő TikTok-története itt nem ért véget, Bonnie azt mondja, a következő napokban újabb részleteket mesél majd el. És könyvet is ír róla. Férje bizonyítottan három nőt ölt meg, többet nem sikerült bizonyítani. A férfi két napig szüksében is volt, a nővérét kereste fel, aki feldobta őt a rendőröknek. Amikor 2022 júniusában bekerítették, lelőte magát.

A férfi egyik áldozata már megszólalt

Még 2022-ben Kara Robinson Chamberlain, Richard Evonitz egyik áldozata a TikTok-on keresztül mesélte el a történetét. Ő lehetett volna a negyeidk áldozata, de 2002-ben sikerült megszöknie a karjai közül. A férfi egy barátja házában fogott fegyvert a lányra. Megkötözték, betömték a száját, megerőszakolták és 18 órán át kínozták. 

@kararobinsonchamberlain 20 years. This is #mystory #mywords #myway part 1 #krc20 #kararobinson #truecrime #truecrimecommunity #survivor ♬ Emotional Piano for the Soul (Inspirational Background Music) - Fearless Motivation Instrumentals

Ez idő alatt igyekezett minél több dolgot megjegyezni, hogy később azonosítani tudja az elkövetőt, például megjegyezte az orvosának nevét. "Sikerült nyugodtnak és higgadtnak maradnom, és megnyugtattam a fogvatartómat, így elég biztonságban érezte magát ahhoz, hogy aludjon. Amikor sikerült megszöknöm, másnap reggel már aludt” - mondja Kara. 

Riasztotta a rendőrséget, ezt követően találtak bizonyítékokat a három gyilkosságra.

Címlapfotó: Instagram/bonnielouwriter

24 óra