Sokkoló videó: megtalálták az eltűnt négygyermekes anyukát - egy piton gyomrában

Csütörtök óta keresték az 50 éves nőt az indonéz falu lakói a környező erdőkben, aztán néhány órája jött a rémisztő felismerés: egy óriás piton felfalta. Megrázó felvétel készült.

A CNN Indonesia és a Detik.com szerint a Farida nevű nő a Sulawesi szigetén lévő kertjében termesztett chilit akarta eladni, aznap azonban nem ért haza a munkából. Férje, az 55 éves Noni már ekkor bejelentette a nő eltűnését, és más rokonokkal együtt elindult, hogy megkeresse feleségét. Körülbelül két nappal később megdöbbentő felfedezést tettek: egy körülbelül hat méter hosszú kockás pitonra bukkanta, a kígyó mellett pedig a nőhöz köthető tárgyak hevertek. A hüllő testének alakja arra késztette a keresőket, hogy egy machete-vel vágják fel.

És valóban: a kígyó testében megtalálták az eltűnt 50 éves nő holttestét.

A pitonok ugyanis általában madarakat és kisebb emlősöket esznek, pédául majmokat vagy vaddisznókat. Az azonban rendkívül ritka, hogy ember esik áldozatul egy kígyónak. Farfdia férje önmagát hibáztatja. "Soha nem fogom megbocsátani magamnak, hogy egyedül hagytam a feleségemet. Ha aznap vele lettem volna, a kígyó nem mert volna hozzáérni” - mondta Noni a The Street Journal szerint. A tragédia óta a nőket mindig elkíséri valaki, ha az erdőben sétál.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra