Őrizetbe vették az egykor milliárdos sportcsillagot: hajléktalan lett, eszméletlenül találtak rá - Fotó

Közel egy évtizedet játszhatott a világ legjobb ligájában, lebron James csapattársa is volt és milliárdokat keresett. A legfrissebb hír sokkoló.

Emlékeztetőül: 2004-ben a Boston Celtics a 24. helyen választotta ki az NBA drafton, később pedig olyan sztárokkal is játszhatott együtt, mint Kebron James, vagy Dirk Nowitzki. A 91 centis irányító még mindig csak 40 éves, azaz akár játszhatna is kisebb ligákban, de ő évek óta az életbenmaradásért küzd. Miután befejezte a profi karrierjét, mentális gondjai lettek, majd a drogokba menekült. Talán ezeknek is köszönhető, hogy Delonte West vagyona semmivé lett, ő pedig évek óta az utcán élt. 

Most döbbenetes hír érkezett róla, döbbenetes képekkel!



Fotó: Profimedia/RedDot

Felrobbantak a híroldalak: csütörtökön letartóztatták a virginiai Fairfax megyében az egykori NBA-játékost. Sajtóhírek szerint feltételesen volt szabadlábon, de megszegte a szabályokat, ezért akarták letartóztatni. Először szem elől is veszítették, végül eszméletlenül találtak rá. Narcant adtak be neki, amit a kábítószer-túladagolás kezelésére hazsnálnak, majd egy klinikára vitték.

Hogy mennyire rossz állapotban van, arról egy rendőrségi fotó árulkodik!

Lapozz a folytatásért!

24 óra