Egy fiatal srácon segített a hajléktalan Linda: amit cserébe adott, milliókat ríkat meg - Videó

Amint a nő adott neki az ételből, a férfi 1000 amerikai dollárt, azaz több mint 350 ezer fprintot adott neki köszönetképpen.

Linda álla természetesen leesett az örömtől. Megkönnyebbülten jelentette be, hogy egyelőre egy motelbe költözik. Aztán a srácnak meglepő ötlete támadt. Felhívta 12,2 millió TikTok-követőjét, hogy adományozzanak pénzt Lindának. A 28 éves férfi a Newsweeknek elmondta: "Linda helyzete szívszorító volt. Régebben hajléktalanokat gondozott a szomszédságában, és úgy döntött, hogy fedél nélkül él, hogy jobban megértse az igényeiket" - mondta a srác, majd hozzátette: a nő az utcán is ragadt, és hajléktalan lett belőle.

@jimmydarts

Linda is now off the streets 🥹❤️

♬ original sound - Jimmy Darts

Hogy ennek véget vessen, nem sokkal később ismét felkereste. Ekkor adta neki át azt a pénzt, amit a rajongói gyűjtöttek össze neki. 32 ezer dollár, azaz több mint 11 millió forint jött össze. Az is kiderült, azóta is tartják a kapcsolatot, a nő egy otthonban él azóta és vett egy furgont is. "A célom az, hogy terjesszem a nagylelkűség üzenetét, és megmutassam a kedvesség csodálatos példáit a világ minden tájáról származó emberektől, abban a reményben, hogy másokat is ugyanerre inspirálok" - mondta a srác.

@jimmydarts

Linda is no longer homeless 🥹❤️

♬ original sound - Jimmy Darts

Címlapfotó: TikTok/Screenshots/jimmydarts

24 óra