Bírósági tárgyalás: megdöbbentő dolog derült ki a Maddie-ügy gyanúsítottjáról

Bíróság elé állították a Maddie-ügy fő gyanúsítottját, Christian B.-t.

A Maddie-ügy főnyomozója, a német szövetségi bűnügyi hivatal főnyomozója, Rainer G. új részleteket közölt a fő gyanúsítottról. Eszerint Christian B. gyermekruhák és alsóneműk gyűjtője volt.

17 éve tűnt el a kislány

Emlékezetes: miközben a a kislány szüei 2007-ben egy étteremben ettek, az akkor hároméves Maddie eltűnt egy portugáliai nyaralóból. A kislányról azóta sincs hír.

Több száz gyermekruhát foglaltak le

Rainer G. most kifejtette, hogy a férfi tulajdonában lévő elhanyagolt ingatlan 2016-os átkutatása során "három számjegyű" gyermek alsóneműt, gyermek fürdőruhát és bikiniket találtak. Amikor a nyomozók 2018-ban ismét átkutatták az ingatlant, hogy bizonyítékokat keressenek, egy újabb vödörnyi ruhát találtak. A Bild című lap szerint egy ezeket egy "árokban, törmelék és aszfalt alatt" rejtették el. A főnyomozó szerint az időjárás miatt már nem lehetett azonosítani őket. 

Christian B. jelenleg a braunschweigi kerületi bíróságon három, egymástól független nemi erőszak és két, gyermekekkel szembeni szexuális visszaélés vádja miatt áll bíróság elé. Bár a per nem magáról a Maddie-ügyről szól, az ügyészség feltételezi, hogy B. annak idején elrabolta és meggyilkolta a lányt. Az összes állítólagos bűncselekmény 2000 és 2017 között történt. 

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra