Pánikszerűen kereste a nő az üvöltő kutyáját: amikor felnézett, elállt a lélegzete - Videó

Üvöltött és nyüszített, de a nő sehol sem látta. A 22 éves lány megőrült, hogy egy pillanat alatt noma veszett az ebnek, miután a kutyabarátjával játszott az udvaron.

Nodie a múlt héten a kertben játszott a legjobb kutyabarátjával, Zoeyval. Aztán a gazdája, Cassidy Zimmerman arra lett figyelmes, hogy folyamatosan nyűszít. Ami különösen aggasztotta a montanai Billingsből származó állatorvosi nővért, az az volt, hogy bár végig hallotta négylábú vonyítását, egyszerűen sehol nem látta őt. A 22 éves lány attól tartott, hogy a kutya megszökött és megsérült - esetleg elütötte egy autó a ház előtt. A pánikban lévő gazdi végül váratlanul felnézett és nem hitt a szemének:

A kutyája farkasszemet nézett vele! Bodie a ház tetején állt.

@cassthegray Excuse my language, I was a bit flabbergasted/upset. He is safe and mom is soaked and irritated😂 #dog #roof #dude #wtf #fyp ♬ original sound - Cassidy Z

"Ott van Bodie, rám bámul és üvölt. Nem hittem a szememnek. Az agyam azt kérdezte magától: "Hogyan? Miért? Mi?"" - magyarázta a nő egy interjúban. Azt gyanítja, hogy azon a részen juthatott fel a tetőre, ahol majdnem a földig ér. Lemászni azonban már nem mert. Ráadásul az eső is esett. Így Cassidynek kellett felmásznia érte. És persze, azóta többször is feljár, de szerencsére megtanulta, hogy kell lejönni.

Címlapfotó: TikTok/cassthegray

Forrás: Newsweek

24 óra