Amputálták a srác karjait: rémálom, mit csinált a levágott kezével - Fotók

"Azt mondtam az orvosoknak, hogy vallási okokból szeretném, ha eltemetnének" - mondta a 25 éves férfi a Newsweeknek. Ezért felvette a kapcsolatot a "Skulls Unlimited" nevű szervezettel, amely a csontok halál utáni megőrzésére szakosodott oktatási és kutatási célokra.

Ők azok, akik egy gondos tisztítás után igyekeznek megőrizni a csontváz szerkezetét. Drótokkal és rudakkal állítják vissza a csontokat természetes helyzetükbe. Az, hogy egy magánszemély saját testrészét akarta ilyen módon konzerválni, minden bizonnyal új élmény volt a számukra is. "Ez 1500 dollárba (körülbelül 545 ezer forintnak megfelelő összegbe - A szerk.) került" - mondta Kaleb a lapnak.

Ugyanilyen szokatlan a 25 éves férfi ötlete a levágott kezének felhasználására: A csontjai jelenleg egy saját készítésű üvegszálas dobozban vannak, amelyben a preparált kéz, amit úgy világítanak meg lámpák, mintha lebegne. "Két kampót és egy láncot erősítettem a külsejére, így például a karácsonyfára vagy a nyakam köré akaszthatom" - magyarázza a washingtoni férfi.

@chiefonepaw How I became the one handed man. My snowboarding injury and surgeries! #theonehandedman #surgeries #TBI #TBPI #SCI #snowboarding #injury #storytime #amputation #spine #spinesurgery #muscletransfer #shouldersurgery #armsurgery #deepbreaths #bones #hand #fyp #foryou #foryoupage#blowthisup ♬ original sound - Kaleb Ritter

Ez a látvány sokakat elborzaszt: "Most láttam egy horrorfilmet, nem tudok most ezzel foglalkozni" - írta egy kommentelő, míg egy másik: "Egy kibaszott rémálom!".

Címlapfotó: TikTok/chiefonepaw

24 óra