31 milliók költött plasztikára: így néz ki a bécsi Barbie - Fotók

"Kitty Ink" - ezen a néven építi a közösségi oldalakon a karrierjét, és ma már a rokonai se ismernek rá. 14 plasztikai műtéten van túl, több mint 80 ezret költött erre. És még nincs végig.

Úgy néz ki, mintha egy képregényből lépett volna elő. Ennek ellenére a bécsi Berbie valódi - legalábbis ha eltekintünk a 3,2 kilogramm szilikontól, ami a testében van. 31 milliót költött plasztikára, és még nincs vége. "A következő célom egy mellnagyobbítás 1050-1500 köbcentiméter szilikonból" - mondta a Bild című lapnak. 

Átalakulása az iskoláskorát követően kezdődött. "Nagyon konzervatív háztartásban nőttem fel, ahol nem volt szabad sminket viselnem vagy úgy öltözködnöm, hogy mások észrevegyenek" - mondja. Ezért előbb tetoválóművésznek tanult, majd gótikus lett. Csak 2008-ban jött az ötlet, hogy extrém Barbie-vá alakítsa át magát, és először megnagyobbíttatta a melleit. A műtéti listája már hosszú: zsírleszívás az állán, a nyakán, a hasán, a combján, a csípőjén és a karján, arc- és ajakinjekciók, és - mint mondja - egy rendkívül fájdalmas fenéknagyobbítás szilikonnal.

A bécsi Barbie tisztában van a beavatkozások nagy kockázataival, de nem riad vissza a lehetséges következményektől. "Számomra mindennek látványosnak és rendkívülinek kell lennie" - mondja - "A testem átalakítása a művészi önkifejezésem része. És nemcsak a testem megszépítéséről van szó, hanem az elmém megváltoztatásáról és felszabadításáról is".

A családja viszont konzervatív, és megszakított vele minden kapcsolatot.

Címlapfotó: Instagram/dollicious666


 

24 óra