Nem engedte előre az ezer dolgot vásárló nő a másikat az Aldiban: a bosszúja milliókat nevettet meg - Videó

Egy doboz tejet akart vásárolni csak, ezért kellett sorba állnia. Előtte egy idős hölgy ezer dolgot vett, de az eszébe sem jutott, hogy maga elé engedje.

Mandyt eleinte nagyon bosszantotta az idő nő figyelmetlensége és udvariatlansága, aztán meg furcsa ötlete támadt, hogy visszavágjon neki. És a jelek szerint a terve igencsak elnyerte másik tetszését, hatalmas siker lett a TikTok-on. A videójában először hátulról mutatta meg a nőt, majd a kamerát a futószalag alatti rekeszekre irányítja, ahol a bevásárlószatyrokat szokták tárolni. Egy csomag WC-papír van ott. S ha valaki még mindig nem értené, a videójára leírta a történetet is. "A kedves 100 tételes hölgynek az Aldiban, aki nem engedett előre a tejemmel .... Remélem, nem lesz hasmenésed, amikor hazaérsz" - olvasható a feliraton. 

Azaz Mandy lelopta a WC-papírt, hogy ne legyen otthon, ha az idős nő hazaér.

@mandywatson69 #toofunny🤣🤣🤣 #scottishlass #friday #fyp #foryoupage #fypシ゚viral #htid81 #tiktokraverzz ♬ original sound - user7077270267507 - idol mae

Hogy a néninek feltűnt-e a WC-papír hiánya, vagy nem, az nem derült ki. Mint ahogyan az sem, vajon a felvétel leállítása után Mandy visszatette-e azt. A felvétel mindenesetre hatalmas siker, milliók látták máris. "Ez a legviccesebb dolog, amit hosszú ideje láttam" - mosolygott az egyik felhasználó a videó alatt. Míg egy másik: "Ne adjatok ötleteket, már így is elég gonosz vagyok!".

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra