Hat hétig kellett Laurának a halott magzatát a méhében hordania: az ok tragikus

A világ legboldogabb embere volt, amikor kiderült, babát vár, pláne, amikor kiderült, egypetéjű ikrekkel terhes. Ám nem sokkal később sokkoló diagnózist kapott: a születendő babák ikertranszfúziós szindrómában szenvednek.

Ha a méhlepényben rendellenes érösszeköttetések alakulnak ki, az veszélyes vérátáramlást okozhat az egyik magzatból a másikba. Ha a szindrómát nem kezelik időben, fennáll a veszélye, hogy mindkét baba súlyosan megbetegszik, vagy akár meg is halhat a szülés előtt. Laurának, aki mindössze 15 hetes terhes volt, és párjának azt mondták, hogy a babáik állapota drámaian romolhat, ha nem alkalmaznak azonnal egy speciális lézeres kezelést. "A beavatkozás során az összes olyan artériát lézerrel lőtték át, ami a fiúknak közös volt, hogy mindkettőjüknek saját vérellátása legyen" - mondta a nő a Daily Mailnek.

Fotó: 123rf.com-illusztráció

Bár a terhesség 16. hetében elvégzett beavatkozás jól sikerült Laura számára, egy idő után at kezdte érezni, hogy a gyermekei már nem olyan aktívak, mint korábban. És sajnos nem tévedett. Öt héttel később az orvosok közölték a 30 éves nővel, hogy az egyik baba, akinek a Henry nevet szánták, meghalt. "Az orvos felém fordult, miután figyelmesen nézte a képernyőt, és tudtam, hogy a legrosszabb félelmeim váltak valóra" - emlékezett a szörnyű pillanatra Laura.

Ezt követően drámai dolgot közöltek a kismamával!

Lapozz a folytatásért!

24 óra