Tragédia a nyaraláson: a medencében játszott Daniella 8 éves lánya, soha többé nem jött fel - Fotók

Egy kellemes nyaralást szerettek volna a múlt hétvégén, felfoghatatlan tragédia lett a vége.

Daniela Jaico és nyolcéves kislánya, Aliyah Lynette egy texasi hotelben foglaltak szállást a múlt hétvégére. A houstoni Hilton Hotel medencéjéhez mentek le fürdeni szombat délután, amikor este 6 óra körül a kislány a vízben játszott, majd hirtelen nyoma veszett. Órákig keresték, de hiába, már az a gyanú is felmerült, hogy elrabolták. Nem sokkal később azonban megdöbbentő felfedezés tettek: a mentőszolgálat munkatársai a medence vízelvezető csövében talált rá a lány élettelen testére. csak 13 órával később sikerült őt kiemelni.

A boncolási jegyzőkönyv szerint a nyolcéves kislány "fulladás és mechanikus fulladás" következtében halt meg.

A Mirror híre szerint a szörnyű tragédiát egy térfigyelő kamera rögzítette is. A lány anyukája, Daniela összeomlott. A közösségi oldalán próbálja feldolgozni a veszteséget, egy megható bejegyzésben búcsúzik a lányától. "Azt mondják, mindannyiunknak meg van jelölve a sorsa, de nem értem, hogy a tiéd miért lett ilyen. Köszönöm, szerelmem, azt a nyolc évet, amit az oldaladon adtál nekem. Köszönöm, kislányom, hogy megtanítottad nekem, mi a szeretet és a nemes szív".

A baleset körülményeit vizsgálják. Az elsődleges vizsgálat szerint a cső hibásodhatott meg, ez okozhatta a túl erős szívóhatást.

Címlapfotó: Facebook/Daniela Jaico

24 óra