Átverték a magyarokat: Jockey Ewing nem is létezik - De Samantha sem

34 éve mutatták be Magyarországon a Dallas címáű sorozatot, ami egyébként Houston néven szerepelt a forgatókönyvben. De nem csak ez az a furcsaság, ait egy magyar stáb most egy riportfilmben leplezett le.

A Dallas című sorozat milliókat ültetett a képernyő elé hétről-hétre a 90-es években, és azóta is generáciük nőttek fel rajta. Most azonban minden rajongót sokkol majd a hír: Jockey Ewing és Samnatha sem létezik - őket csak a magyarok kedvéért nevezték el így. De nem ez az egyetlen furcsaság a Naphire.hu cikke szerint. A Heti Napló vasárnap esti riportjára hivatkozva azt írják, a legendás helyszín egy "légből kapott ötlet". “A ház 1970-ben épült, a Duncan család élt ott. A producerek helikopterről látták meg a farmot, amit mi Southforknak ismerünk, leszálltak és becsengettek” - mondta a lapnak a Heti Napló riportere, Berecz Peti.

A Naphíre.hu arról ír, az ott lakó családdal sikerült megállapodni, egy táskányi pénzzel győzték meg őket, hogy adják át az otthonukat a sorozathoz, azonban ezt szigorú feltételekhez kötötték. Erről az a hölgy mesélt az ATV stábjának, aki 10 éve visz körbe turistákat a farmon. “A családfő, Mr. Duncan azt mondta, hogy csak júniusban, júliusban és augusztusban engedélyezi a forgatást. A gyerekei iskolások voltak, nem akarta, hogy iskolaidőben forgassanak a ház körül. Ezért kellett mindig megvárni a nyarat” - mondta az idegenvezető. Sőt, az is kiderült, a kamerák a házba nem mehettek be. A belső jeleneteket így stúdióban forgatták

Hogy kik laknak ma a házban és mi volt Jockey és Samantha igazi neve, az ma este a Heti Napló Sváby Andrással című műsorból kiderül az ATV-n, a Híradó után.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra