50 éves lett a Rém rendes család Bud Bundyja: paranoiával küzd - Fotók

A Rém rendes családban lett világhírű - annak minden pozitív és negatív következményével együtt. A napokban töltötte az 50-et, de ma már nem ismenéd fel.

Március 3-án ünnepelte 50. születésnapját - és egy jó ideje megbékélt "Bud Bundyval" is: A "HipHopDX"-nek adott 2012-es interjújában David Faustino elmondta, hogy már nem zavarja, ha a Rém rendes család szereplőjeként hivatkoznak rá. "Nem igazán érdekel" - mondta, majd: "Ez csak azt jelenti, hogy az emberek szerették a karaktert, és még mindig szeretik őt". De még mennyire! A sorozatot, amiben David Faustino alakította. a főszereplő, Al Bundy fiát, hatalmas hírnevet hozott neki. A sorozat után is éveken át megálltak a turistabuszok a házánál. "Minden nap elhalad a házam előtt egy turnébusz, és megáll. Hallani lehet őket a mikrofonjukon" - mondta a New York Timesnak adott 2009-es interjújában. "Ha nem törődsz bele, tönkretesz téged".

Fotó: Profimedia/RedDot

Már fiatalon megkapta az első szerepeit. A nyolcvanas évek közepéig számos sorozatban vendégszerepelt. A Ré rendes család pedig az első években nem is tűnt akkora sikernek. Aztán amikor egyre többen tiltakoztak, mennyire obszcén, kapták fel a nézők. Előbb Amerikában, majd világszerte. És bár nagyon vágyott a hírnévre, amikor beköszöntött, belebetegedett. Paranoiás lett, és évekbe telt, mire megbékélt, vele, hogy képtelen az utcára lépni, hogy ne ismernék fel. 2007-ben ittas vezetés és marihuána fogyasztás miatt indult eljárás ellene, de nem omlott össze. 

A Rém rendes család után azonban már nem kapott nagyobb szerepet! Ma már fel sem ismernéd!

Lapozz a folytatásért!

24 óra