"Imádják a bozontjaimat" - Felhagyott a lány a szőrtelenítéssel, netes sztár lett - Videó

Végleg búcsút intett a borotválkozásnak a 34 éves tiktoker, azóra meg rohamosan nő a követőinek a száma. Főleg a férfiaké.

A meikói Aria Loca elfogadta magát úgy, ahogy az Isten megteremtette, és sikert sikerre halmoz most így a közösségi oldalán. Azóta természetesen már azt állítja, mindig is jobban érezte magát, ha reggelente a zuhanyba nem vitte magával a borotváját, mivel azonban mésoknak akart megfelelni, évekig rendszeresen szőrtelenítette magát. "Sokan közülünk nem veszik észre, hogy születésünktől fogva agymosáson esünk át, hogy megfeleljünk a társadalmi normáknak" - adott hangot a meggyőződésének.

"Mindenhol sima, szőrtelen bőrű nőket reklámoznak, és azt gondoljuk, hogy a nőknek így kell kinézniük. Egyszer volt egy kapcsolatom valakivel, aki nem szerette a szőrös bőrt. Folyton borotválkoztam, hogy a kedvében járjak. Most már nem tenném ezt" - mondta Aria a brit médiának. Természetesen elismerte: még mindig megbámulják a szőrös kinézete miatt, de egyre több üzenetet kap nőktől, akik bátorítják őt és szépnek találják így.

Azt is elárulta, milyen üzeneteket kap a férfiaktól!

Fotó: TikTok/vivalahippieloca

Lapozz a folytatásért!

24 óra