63 éves lesz már A Klinika Elke nővére: friss képén ámul a világ - Fotó

Magyarországon 36 éve mutatták be a legendás sorozatot, ami hetente milliókat ültetett a képernyő elé. A férfiak egy emberként szerettek bele Elke nővérbe.

1985-ben indult a Német Szövetségi Köztársaságban Die Schwarzwaldklinik címmel és négy éven éát futott hihetetlensikerrel. 28 milliós nézőszámot vonzott rendszeresen, nem csoda, hogy nagyon hamar más országok is felfigyeltek rá és megvették a sugárzási jogait. Köztük Magyarország is, így már a rendszerváltás előtt, 1988-ban bemutatta a köztévé. Nem túlzás, A klinika a feje tetejére állította a magyarok életét is: a nők a női szereplők ruháit és frizuráját próbálták másolni, a férfiak pedig egy emberként szerettek bele Christa nővérbe, vagy épp Elkébe.

Fotó: Profimedia/RedDot

Öccse, Alexander, Barbara és apjuk, Klausjürgen Wussow 1980-ban

Aztán persze mindenki a főszereplők magánéletéről és titkairól beszél, így már az is szenzációnak számított, hogy a Brinkmann professzort alakító Klausjürgen Wussow lánya, Barbara alakítja Elke nővért. És akkor még a srámos Udoról és a hófehér kabrió 1-es VW Golfról nem is esett szó. Nos, a férfiak álma, Udo második felesége, Elke nővér idén már a 63-t tölti majd. Barbara Wussow 1990 óta él boldog házasságban az ismert színésszel, Albert Fortellel. Kétgyermekes anyuka és 2009-ben, halála után két évvel ő maga írta meg apja életrajzi könyvét.

Az egykori Elke nővér friss fotója felrobbantja a netet - így néz ki ma, közel 40 évvel A Klinika indulása után.

Lapozz a friss képekért!

24 óra