Halálos autóbaleset: Kelvin Kiptum apja hátborzongató dolgot állít - Fotók

Halálhíre sokkolta a sportvilágot! Vasárnap este autóbalesetben meghalt a maratoni világcsúcstartója, Kelvin Kiptum. A 24 éves sportoló családjának élete azóta a feje tetejére állt. Az édesapja megdöbbentő dolgot árult el.

Kelvin Kiptum alig négy hónapja döntött világrekordot maratonfutásban, halála most az egész világot sokkolja. Samson Cheruiyot egyetlen fiát veszítette el a tragikus balesetben, amelyben nemcsak Kiptum, hanem edzője, Gervais Hakizimana is az életét vesztette. "Kiptum az egyetlen gyermekem volt. Most itt hagyott engem és az unokáimat. Nem tudom, mit tegyek. Ha a kormány képes rá, segítenie kellene nekünk. Már nincs senki, aki segíthetne nekünk" - siránkozott a a sportoló apja a helyi médiában a sorscsapás másnapján.

Fotó: Profimedia/RedDot

De mindenekelőtt egy dolgot szeretne: hogy a kormány minél előbb vizsgálatot indítson fia halálának ügyében! Nem sokkal a halálos baleset előtt olyan jelenetek játszódtak le az otthonában, amely a váratlanul és eddig megmagyarázhatatlanul történt baleset fényében rendkívül gyanúsnak tűnnek. Kiptum apja szerint négy nappal a tragédia előtt négy idegen tánt fel a házknál és a fiát keresték.

Kiptum édesapja részletesen kitálalt a különös látogatókról.

Következő oldal

24 óra