Kabát és cipő nélkül: 2 napig gyalogolt haza a férfi, mert nem volt pénze buszra

Szokatlan esethez riasztoitták a rendőröket: a betelefonáló azt mondta, egy férfi ment be hozzá a házába és arra kérte, hívja a zsarukat.

A lengyelországi Ostrów rendőreit csütörtökön szokatlan küldetésre hívták, telefonon érkezett hozzájuk bejelentés. Egy Rogów-Folwark-i lakos volt a vonal végén és közölte, hogy egy idegen bement az otthonába, és arra kérte, hogy hívja a rendőrséget. Mint kiderült, a férfi a kemény mínuszokban kabát és cipő nélkül érkezett, és csontig fagyott át. Polsat News hírportál információi szerint a 28 éves férfi két napja gyalogolt hazafelé, mert nem volt pénze buszra vagy más közlekedési eszközre. Az is kiderült, a mintegy 33 kilométerre lévő Łomżába igyekezett.

Fotó: 123rf.com

Mivel nem volt nála mobiltelefon, és a rokonai telefonszáma, így nem tudott megkérni senkit, hogy vegye fel. A rendőrök végül kiderítették a lakcímét, majd a főbérlőn keresztül megszerezték az édesanyjának a telefonszámát is. Miután beszéltek a nővel, a rendőrök megállapodtak vele. hogy a rokonok eljönnek érte. Amíg odaértek, az alkalmi vendéglátója megvendégelte.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra