Kínos divatbakit vétett Meghan Markle - Vicces videóval reagált a TikTok

Az a helyzet, hogy nagyon sokan elkövetik ugyanezt a hibát a kabátjukkal. Lehet, Te is. Egy Meghan Markle-től viszont ez tényleg ciki.

Ritkán fordul elő, hogy a királyi család egy tagja divatbakit követ el, ami annak is köszönhető, hogy profi szakemberek figyelnek minden egyes szettjükre. Ha mégis megtörténik a baj, az általában a címlapon köt ki világszerte. Ráadásul a királyi család tagjaira szigorú öltözködési szabályok és királyi etikett vonatkozik. Meghan Markle-re már nem, hiszen ő és Harry hátat fordított a királyi udvarnak. Igaz, a tagjaként pedig magasról tett az előírásokra.

Most egy kabátja miatt nevet rajta az egész világ:

Nos, Te is észrevetted a bakit? Ha nem, hagyunk még pici időt. Ami tény: amióta Meghan és Harry a "saját lábára állt", természetesen saját maguk dönthetnek mindenről, így arról is, mikor és mit vesznek fel. És bizony, neki már nem feltétlenül áll a rendelkezésükre 0-24 órában stylist, protokoll szakértől vagy bármilyen szakember. Így fordulhatott elő ez a baki ezzel a kabáttal. A sötétkék ruhadarab tökéletesen illik hozzá, és tökéletesen passzol is - ha nem lett volna öszevarrva hátul a felsliccelt rész két vége.

De vajon miéet varrják össze? S mit reagált a net? Ezek is kiderültek.

Lapozz a folytatásért!

24 óra