Fény derült az igazságra: ilyen csirkét árulnak a magyar boltokban
A kereslet nagyon nagy iránta, és az ember, ha jobban belegondol, elképzelhetetlen, hogy ez magyar forrsából ki lehet elégíteni.
Még mindig a csirkemell az egyik legkelendőbb termék kezdi cikkét a Femcafe.hu. Nem is csoda - tesszük hozzá -, hiszen nem csak a legolcsóbb, a magyarok közt az egyik legnépszerűnn húsféléről van szó. "Sok fehérjét, B-vitamint, ásványi anyagokat és esszenciális aminosavakat tartalmaz, amelyek fontosak az egészséges táplálkozáshoz" - írja cikkében a lap.
Természetesen nem csak az árra, a származási helyére és a minőségre is érdemes odafigyelni, ha csirkehúst vásárlunk. De vajon honnan tudhatjuk, hogy melyik a jó választás? Nos, általában a parlagi csirke sárga bőrű és sárga lábú, jó eséllyel ezek nem tartalmaznak antibiotikumokat, hormonokat vagy egyéb káros anyagokat. De milyen csirkehús tariolja le a magyar piacot? S milyen trükkökkel jut a magyar boltok polcaira?
A Femcafe.hu cikkéből ez is kiderül - mutatjuk a galériánkban!