Szeretünk - mondták az apának a gyerekek, mielőtt munkába ment: aztán szívszorító dolog történt

Olyan reggel volt, mint bármelyik másik: a 37 éves apuka munkába indult, és elbúcsúzott feleségétől és gyermekeiktől. Ez a nap mégis más lett, mint a korábbiak, és soha nem lesz már semmi olyan, mint rég.

Alig egy hete történt: január 11. volt, csütörtökön. Mint minden reggel, Ken Hembrow reggel 7 óra 20 körül indult el otthonról, puszit adott a családtagjainak. "A lányok integettek neki, és azt mondták: "Szeretlek, apu"" - emlékezett a férfi felesége, Chrissy a Courier Mailnek. Willow és Hazel, ahogy Ken lányait hívják, azonban ezután már soha többé nem láthatták apjukat. Ken ugyanis motorral tartott aznap a fodrászszalonba, amit a feleségével üzemeltettek, egy kereszteződésben azonban összeütközött egy terepjáróval - az apa nem élte túl a balesetet.

Fotó: GoFundMe

"Amikor nem sokkal később munkába értem, észrevettem, hogy a szalon "nyitva" táblája nincs a helyén. Láttam, hogy az ajtó zárva van, és az ügyfelek kint várakoznak. Tudtam, hogy valami szörnyűség történhetett" - emlékezett vissza a férfi felesége a tragikus napra. Ő csak később tudta meg, a férje meghalt. Ők ketten a középiskolában találkoztak és szerettek egymásba 16 évesen, és tizenkét évig voltak házasok.

A vendégek nem tértek magukhoz a sokktól - meglepő dolgot tettek!

Lapozz a folytatásért!

24 óra