Egy rózsaszín UFO suhant el a repülőgép mellett: a Wizz-Air stewardesse vette fel - Videó

A földönkívülieket is megfertőzte a Barbie-láz? Egy angol légiutas-kísérő a mobiltelefonja kamerájával rögzítette azt a pillanatot, amikor egy rózsaszín UFO suhant el a repülőjük mellett, miközben Európa felett repültek.

Egy éve dolgozik a magyar légitársaságánál Denisa Tanase, a Wizz Air fiatal stewardesse most határozottan állítja: "ilyet még soha nem látott". A 36 éves nő négy szokatlan alakú rózsaszín gömböt filmezett le, amelyek tisztán ragyogtak a sötét éjszakai égbolton, és kontrasztban álltak az alattuk lévő város fényeivel is - írja a New York Times. A nő ráadásul eredetileg nem is látta, mit vett fel, amikor 20 perccel később megnézte a felvételét, akkor vette észre.

"Szabad szemmel semmit sem láttam" - emlékezett, majd hozzátette:. "De amikor 20 perccel később megnéztem a videót, kiszúrtam a fényt, és beszéltem a pilótával, hogy megkérdezzem, tud-e valamit." Rajta kívül azonban senki nem látta ezeket a fényeket, és turbulencia sem volt az út során. "Furcsa alakja volt, mint egy rózsaszínben villogó kör. Először azt hittük, hogy a rózsaszín egyenruhánk tükörképe lehet. De a videón látszik a mozgás - látszik, hogy repül" - folytatta a nő.

Denisa Tanase azt mondja, a felvétele a bizonyíték arra, hogy léteznek földönkívüliek, és most jobban hisz ebben, mint valaha.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra