A Sugar Mommy-ja mindent fizet Daninak - "Imádok a férfiakról gondosskodni" - Fotók

Már négy és fél éve vannak együtt, pedig a fiú még mindig csak 27. A kapcsolatuk azonban tényleg különleges. És nem azért, mert a neten ismerkedtek meg.

Miután Kara Miller kilépett a négy éve tartó házasságából és 2019 áprilisában elvált a férjétől, úgy érezte, új területeken is ki kell próbálni magát, ami a szerelmet illeti. A férfiak ugyanis mindig fontosak voltak a számára. Ezért mindössze három hónappal aválása után regisztrált a "Bumble" nevű társkereső platformra. Nagyon hamar össze is hozta a sors Daniellel, és hamar egymásba is szerettek. Kara-t az sem zavarta, hogy a srác jóval fatalabb tőle. "Szeretek a férfiakkal foglalkozni" - mondta az amerikai nő a NeedToKnow.uk-nak.

"Sugar Mommy", azaz "cukros néni" - így nevezi magát a 36 éves nő, akit az tartja életben, ha szerelme minden kívánságát teljesítheti. "Ő az egyetlen cukorbabám. Adtam neki 10 000 dollárt (körülbelül 3 és fél millió forintnak megfelelő összeget - A szerk) készpénzben is, mert olyan kedves" - mondta a lapnak a nő. Sőt, még egy egy évre szóló szerődést is aláírtak egymással, ami igencsak különleges feltételeket tartalmaz.

Ilyen szerződése nem sok férfinak lehet...

Lapozz a folytatásért!

24 óra