Autókat, milliókat, aranyat foglaltak le a zsaruk: véget ért a szabolcsi pár biznisze - Fotók

Közel 20 millió forint tűnt el egy békési férfi számlájáról miután magukat banki ügyintézőnek kiadó csalók hívták fel. Egy pár kezén máris kattant a bilincs - hihetetlen, mi mindenre költöttek.

A TWN.hu információi szerint épp egy boltban vásárolt tavaly augusztus 4-én a férfi, amikor váratlanul megszólalt a telefonja. A vonal túlsó végén lévő hang azt állította a vállalkozónak, hogy valaki pénzt akar levenni a cég számlájáról. Hogy ezt megakadályozzák, a férfi segítségét kérték. Adatokat kértek tőle, amiket meg is adott, majd kódokat kapott sms-ben, amiket beolvasott. 

Majd újabb hívás érkezett

"Másfél óra múlva újra hívták, akkor egy másik hang jelentkezett, és azt kérdezte: tudja-e, hogy jogosulatlanul pénzt akarnak levenni a számlájáról" - írja friss közleményében a rendőrség. A féfi megköszönte a hívást, majd megkérdezte, mennyit szeretek volna levenni és ki, mire azt a választ kapta, hogy külföldről és 2,5 millió forintot. Másnap reggel amikor személyesen ment be a bankjába, hatalmas meglepetés érte: a számlájáról 18, 8 millió forint tűnt el, egy forint sem maradt.

A nyomozás szálai Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyéig vezettek - az eltűnt millióknak volt nyoma!

FOTÓK: vége a luxusnak - hihetetlen pénzösszeget szedett össze a pár
  • banki csalás milliók autók átverés
  • banki csalás milliók autók átverés
  • banki csalás milliók autók átverés
  • banki csalás milliók autók átverés

Címlapfotó: Police.hu

24 óra