Egy autóban találtak a 6 éves fiú holttestére: hátborzongató, miért ölhette meg az anyja - Fotók

A rendőrség hétfőn hajnalban bukkant egy hatéves gyermek holttestére egy brandenburgi erdei úton. Az anyja gyorsan gyanúba keveredett, azóta le is tartóztatták Megdöbbentő, miért végezhetett vele.

Mint ahogyan arról a TWN.hu is az elsők közt számolt be: hétfőn hajnali 1 óra 52 perckor egy kisfiú holttestére bukkantak Buresndorfban, egy erdei úton. A kocsiban ott üt az édesanyja is, akit orvosi ellátásban kellett részesíteni. Most az is kiderült, korábban előkerült egy levél a 40 éves nőtől, amiben Nadine B. állítólag azt is leírta, miért akar végezni a gyermekével és magával is. A Bild.de a nő rokonaitól úgy értesült, hogy az édesanya hipochonder volt, és meggyőződése, hogy ő és a fia is betegek. Ettől alarta "megmenteni" magukat.

"Nem számítottunk arra, hogy a nő fogja a gyereket, és ilyesmit tesz" - mondta a Bild című lapnak az elhunyt kisfiú nagyapja.

Fotó: Profimedia/RedDot

A borzasztó tragédia hétfő óta lázban tartja Németországot és a világot is. Az autó egy erdei úton állt az A10-es autópálya közelében, a Schönefelder Kreuz csomópontnál. A gyermek apja nem sokkal korábban jelentette be fia és a gyerek édesanyjának eltűnését. A nő állítólag vallomást tett, a kisfiú halálának az okát pedig a boncolás fogja megállapítani.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

VIDEO
Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel

24 óra