18
Felnőtteknek szóló tartalom!
Nem múltam el 18 éves

A császármetszés alatt erőszakolt meg egy orvos egy kismamát: a kollégái videóra vették

Azzal vádolnak egy brazil aneszteziológust, hogy császármetszés közben erőszakolt meg egy szülő nőt. Ügyvédeinek védekezése "ötletes" volt.

A 33 éves Giovanni Quintella Bezerra állítólag szerette a munkáját, aminek gyomorforgató oka is lehetett. 2022-ben ugyanis a gyanú szerint az altatóorvos a műtőben, egy császármetszés során használta ki egy nő tehetetlenségét és orálisan megerőszakolta. A kollégái szerint a férfi már hónapokkal korábban is furcsán viselkedett. Volt, hogy szrintük túl sok gyógyszert és érzéstelenítőt használt a műtőben, de olyan is, hogy a függönyök mögött furcsa mozgásokat végzett.

Ráadásul a gondjára bízott nők mindig eszméletlenek voltak a császármetszések során, ami nem feltétlenül szükséges. Ezért a kollégák úgy döntöttek, hogy titokban videóra veszik, mit csinál. Ekkor történt a gyomorforgató eset: a férfi minden műszert kikapcsolt, hogy a riasztó hangokat elkerülhesse, és kihasználhassa áldozatát. A felvételeket átadták a rendőrségnek, a férfit pedig letartóztatták.

Az ügyvédei rafkós trükkel próbálkoztak a bíróságon.

Lapozz a folytatásért!

24 óra