Közeledett a férfi a hajléktalanhoz: undorító, ami a takarója alól hirtelen előbukkant - Videó

Emberek milliói borzonganak etől a videótól. Amit a metróállomáson rögzített a férfi, az csak erősebb idegzetűeknek való. A főszereplő egy hajléktalan.

Egy férfi egy hajléktalan felé közelt, aki a metróállomás egyik sarkában, egy szürke takaró alatt fekszik. Ahogy közeledik felé, feltánik, mintha egy-két patkány szaladgálna a környékén. Amikor a férfi odaér hozzá, egy picit megemeli a takarót, ekkor patkányok tucatjai rohannak ki alóla és futnak a sínek felé. A hajléktalan nem lepődik meg, visszaereszti a takaróját és látszólag tovább szeretne csak aludni.

A horrorisztikus videót kedden került fel a közösségi oldalra, máris közel 20 millióan látták. 

@six4bk718 #NYC #MTA #nyctransit #subway #fypシ #foryou ♬ original sound - heathcliff Beavenhausen

Tízezrével érkeznek a kommentek. Míg a többség együttérez a földön fekvővel, akadnak olyanok is, akik gúnyolódnk rajta. A hajléktalanság problémája évek óta egyre nő New Yorkban, bár a polgármester, Eric Adams a The Sun hre szrint próbál javítani a helyzeten. Rendszeresen szervez razziákat a rászorulók megsegítésére és egy több milliós program is indult a patkánypopuláció megfékezésére. De amióta ő a polgármester, 8 %-kal nőttek a panaszok az éllatokra.

New Yorkban körülbelül négyezer hajléktalan él.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra