A szeretőjével az autójában kapta rajta a férjét a nő - brutális videó készült

A nő, aki elárulva érezte magát, dühvel és haraggal telve ugrott fel férje autójára, majd beverte a szélvédőt, hogy leszémoljon a hűtlen férjjel.

Bizony, a nő akkora erőket mozgósított magában, hogy az autó robosztus szélvédőjét is képes volt betörni. A jelenet futótűzként terjed a Tik-Tok-on, egyszerre okoz boldog perceket és rémületet. Eközben a nőt járókelők próbálták megnyugtatni és kirángatni a kocsiból, hiszen saját magára is veszélyes volt, miközben tombolt. De hiába: senki sem tudta megállítani a kétségbeesett asszonyt.

@metropolesoficial 🗣️ Uma cena inusitada chamou a atenção de moradores de #Nilópolis, na Baixada Fluminense, no #Rio de Janeiro, nessa semana. Uma mulher teria flagrado o próprio marido dentro de um carro com uma suposta #amante dele. Revoltada, a vítima da história decidiu fazer um escândalo. Toda a cena foi registrada em vídeo por pessoas que passavam pelo local e notaram a movimentação atípica. Nas imagens, a esposa aborda o marido dentro do veículo e começa a vociferar. Na sequência, a outra que seria a amante deixa o automóvel correndo. "Pega essa piranha", grita a esposa na esperança de alguém segurar a outra mulher, que desaparece. Em outro momento, a carioca sobe em cima do carro em movimento, brigando com o marido. Outros motoristas buzinam para tentar dispersar a situação. #TikTokNotícias ♬ som original - Metrópoles Oficial

Miközben a nő megszállottan üvöltözött a férjével, a szeretője kiugrott az ajtón és a forgalommal szemben kezdett el rohanni, hogy megmeneküljön a nő elől. Azt nem tudni, hogy a helyzet végül hogyan oldódott meg, így azt sem, kibékült-e a nő a férjével, vagy maradt a szerető.

Címlapfotó: TikTok/metropolesoficial

24 óra