Szenzációs hírt hallott Michael Schumacher állapotáról a volt csapattársa - Fotók

Michael Schumacher egészségi állapota tíz éve találgatások tárgya, most az egykori csapattársa olyan részleteket hozott nyilvánosságra, ami az egész világot lázba hozza.

Néhány nappal ezelőtt volt a hétszeres Forma-1-es bajnok síbalesetének tizedik évfordulója. Michael 2013. december 29-én a franciaországi Méribelben esett el, majd beverte a fejét egy sziklába. Hat hónapig feküdt kómában, azóta a családja ápolja és csak alig két tucat ember férhet a közelébe, a családja és legfőbb bizaémasai. Egészségről azonban azóta sem közöltek hírt hivatalosan, így nem csoda, hogy egy évtizede azt találgatja mindenki, vajon felépülhet-e valaha az 55 éves rekordbajnokot.

Johnny Herbert 2022-ben a Magyar Nagydíjon - Fotó: Profimedia/RedDot

Egykori csapattársa, Johnny Herbert nem tartozik azok közé, akik láthatták már a betegágyánál Schumit. Pedig a kilencvenes évek közepén két évig csapattársak voltak. A bettingsites.co.uk portálnak adott interjújában az 59 éves férfi most mégis meglepő nyilatkozatot adott a német sztár egészségi állapotáról. "A rajongói és mindannyian nagyon szeretnénk tudni, hogy a dolgok javulnak. De mivel nem kapunk semmilyen információt, csak feltételezhetjük, hogy továbbra sincs esélye a felépülésre" - magyarázta az 59 éves férfi.

Aztán egy olyan kérdést kapott, amire meglepő válasz adott - ferobbantotta a híroldalakat!

Lapozz a folytatásért!

24 óra