Ügyvédek figyelmeztették Tatár Csillát: csak egy esküvő lehet a megoldás

"Van itt egy kis névprobléma" - emlékezett terhességével kapcsolatban Tatár Csilla az ATV #Bochkor című műsorban. A Nap Híre azt is megtudta, mi votl a gond.

Egy balul elsült lánykérés adta az apropót: az ATV #Bochkor című műsorban vasárnap este a műsorvezető a vendégeit is megkérdezte, hogy történt a lánykérés az ő esetükben. Szandinak, Nagy Ferónak és Lovász Lacinak is volt mit mesélnie, a legkülönlegesebb történetről viszont Tatár Csilla számolt be. “Úgy kezdődik az én sztorim is, hogy terhes voltam. És úgy folytatódik: ha nem házasodunk össze, a volt férjem nevére anyakönyveztetik a gyereket. Úgyhogy vegyél el! Az első trimeszterben voltam, minden nap küzdöttem a hányingerrel, ő meg hozott levest, amit nagyon kívántam, mellé pedig egy gyűrűt" - szúrta ki a Naphire.hu a vasárnap esti műsorban. És az is kiderült, jogismerő emberek is csak egy gyors házasságban látták a megoldást.

“Bejelentettem, hogy babát várunk. Teltek, múltak a napok: még mindig nem kérte meg a kezem, még mindig nem… Közben voltak a terhességi rosszulléteim, körülöttünk pedig ügyvédek, mert én közben váltam az első férjemtől. És akkor ők felhívták erre az apróságra a figyelmet, hogy van itt egy kis név probléma, aminek csak akkor lehet pontot tenni a végére, ha köttetik egy új frigy. Mondom, ennél erősebb indok nem is lehet, hogy újra elvegyenek feleségül” - mondta mosolyogvana népszerű műsorvezető-vlogger a Naphire.hu cikke szerint.

"Végül a szüleim kertjében, szűk körben házasodtunk össze, amit azóta is az egyik legmeghittebb dolognak tarto"k - mondta a lapnak Csilla.

Címlapfotó: Instagram/csillatatar

24 óra