Megszólalt a lányait is gyászoló Cobra-11 sztár özvegye - Fotók

A közösségi oldalán tett szívszorító nyilatkozatot közzé a tragikus balesetben elhunyt Christian Oliver özvegye. Jessica Klepser két lányukat, a 12 éves Madit-t és a 10 éves Annik-ot is gyászolja.

Mint ahogyan arról a TWN.hu itthon az elsők közt beszámolt: repülőgép-balesetben vesztette életét a Cobra-11 sztárja, Christian Oliver. A fedélzeten két lánya is vele utazotzz, akik szintén az áldozatok közt vannak. Egy nappal a tragédia után a német színész özvegye megható nyilatkozatot tett közzé. Jessica Klepser és családja közleményét a Wundabar Pilates Instagram-oldalánosztották meg - a nő ott dolgozik a cég kaliforniai kirendeltségének regionális vezetőjeként.

A cég tulajdonosa, Amy Jordan kezdetben szívszorító szavakkal fordult követőihez: "Rendkívül nehéz és megtört szívvel osztom meg ezt a hírt" - írta. Ezt követte Jessica Klepser nyilatkozata, aki a tragédia idején a DailyMail híre szerint Los Angelesben tartózkodott. "Mélyen elszomorít minket a 2024. január 4-én történt tragikus repülőgép-szerencsétlenség, amely szeretett családtagjaink életét követelte" - kezdte a bejegyzését.

Majd így folytatta: "Lányaink, Madita (12) és Annik (10) éppen egy karibi nyaralásról tértek haza édesapjukkal, Christian-nal, amikor az egymotoros repülőgépnek, amelyen utaztak, meghibásodott a motorja, és a tengerbe zuhant. Sajnos a kisgép négy utasa nem élte túl". A Cobra-11 sztárján, akinek valódi neve Christian Klepser, és a két gyermeken kívül a pilóta, Robert Sachs is meghalt a repülőgép-szerencsétlenségben.

Jessica Klepser a műsorban mindegyik gyermekéről megemlékezett.

Lapozz a folytatásért!

24 óra