Megszólalt a lányait is gyászoló Cobra-11 sztár özvegye - Fotók

"A mély kapcsolat, a fertőző nevetés és a kalandvágy, ami Maditát és Annikot összekötötte, nagyon fog hiányozni a közösségeiknek" - írja.

Emellett a család, amelynek tagjai között nagyszülők, több nagynéni, nagybácsi és unokatestvér is van Németországban, azt kérte, hagyják őket csendben gyászolni ezekben a nehéz és fájdalmas időszakban. Christian Oliver "közeli barátok tucatjait" hagyja hátra, valamint "Jessicát, szüleit és nővérét Németországban". Halála mindannyiuk számára mély veszteség. 

A család számára gyűjtés indul egy adománygyűjtő oldalon.

Az adományok célja, hogy segítsenek "fedezni Christian és a lányok hazaszállításának költségeit, a temetési és gyászszertartási szolgáltatásokat, valamint a jogi költségeket" - írta az oldal szervezője, Sarah Silverman. Eddig közel 150 ezer dollár, azaz 52 millió forint gyűlt össze. Ugyanakkor Jessica és Oliver Klepser külön éltek. A bírósági dokumentumok szerint a színész 2021. december 14-én nyújtotta be a válókeresetet a Los Angeles megyei felsőbíróságon. Az ügy jelenlegi státusza: "függőben van".

Címlapfotó: GoFundMe.com

24 óra