Vakrandira ment a nő, de fogalma sem volt, hogy egy milliárdos ül vele szemben - Videó

Az üzenetben a lány barátja leírta, épp most tudta meg, hogy a férfi, aki vele szemben ül az asztalnál, mocskosul gazdag.

És valóban! A férfi egy igazi milliárdos volt. "Gondoljatok csak bele, milyen befolyásos családok irányítják az országot - ő az egyik ilyen család fia" - magyarázta a nő a videójában döbbenten. Majd azt sem titkolta, megijesztette a helyzet, hiszen úgy gondolja, amennyiben nem érdekelné már egy nap a férfit, nagyon könnyen "eltüntethetné az útból". A randiró azonban mégsem oldott kereket, úgy gondolta, végig csinálja.  De ezt nem sokkal később meg is bánta.

A nyugodt vacsorát egy drága étteremben nem csak egy több mint egyórás, több mint kellemetlen gitározás követte a milliárdos részéről. A férfi ezután ragaszkodott ahhoz, hogy az éjszakát a lánnyal töltse. MJ végül többszöri kérésére belement, de leszügezte, nem szeretne lefeküdni vele. Így végül a kanapén adott neki helyet, ő pedig bement a szobájába. Amikor az éjszaka közepén a férfi többször is kopogott, sőt, dörömbölt az ajtaján, a lány tudta, ki kell dobnia.

@texasgardenfairyx the place i said he was from is wrong on purpose #datingstorytime #storytime ♬ original sound - texas garden fairy (MJ)

"Takarodj a házamból!"  - ezekkel a szavakkal, jó hangosan küldte el őt. Legnagyobb meglepetésére pedig a férfi elment és azóta se hallott róla.

Címlapfotó: Instagram/mjgray__

24 óra