Mindenét elvesztette: megszólalt Bochkor Gábor - Videó

Kiszáltt a kocsijából és ugyanebben a pillanatban mindene oda lett.

A műsora felvételét kezdte ezzel a Naphire.hu információi szerint. Az ATV #Bochkor-ban a műsorvezető azzal köszöntötte a vendégeit, hogy amikor beért a tévébe és kiszállt a kocsijából, a telefonja magától elindította a gyári visszaállítást. Azaz mindenét törölte. “Én nem mentek semmit se felhőbe, - ne kérdezzétek, hogy miért! - és jelenleg ott tartok, hogy a szerkesztőség őrzi a telefont, de gyakorlatilag semmi nem jött vissza. Semmim nincs. Effektíve semmim nincs” - mondta a lap információi szerint.

Jakupcsek Gabriella, a műsor egyik vendége kitalálta, hogy mindenki hvja fel Bochkor Gábort, Tornóczky Anita pedig hozzátette: mindenki, akinek valaha köze volt hozzá. “Az összes volt csaja fogja keresni, figyeljétek meg!” - mondta Jakupcsek, Bocsi reakciója azonban mindent vitt: “Vagy olyan, aki nem volt a csajom, de azt hazudja, hogy volt.”

A Naphire.hu információi szerint vasárnap este az ATV képernyőjén talán az is kiderül, hogy a műsor vendégei közül kik féltékenyek, kiket csaltak meg és kik lesznek a Sztárbox új évadának versenyzői?

Címlapfotó: Youtube/ATV

24 óra