Megtudja a golden retriever, hogy látogatóba érkezik a kutyabarátja: a reakcióját megmosolyogja a világ - Videó

Benny türelmesen hallgatja a gazdáját, közben folyton oldalra billenti a fejét, mintha pontosan értené, amit mond. És látszólag tényleg érti.

"Quincy majd átjön és veled alszik. Összebújik veled, és talán játszani is fog" - magyarázza a gazdi a kutyusának, miközben Benny arcán egy-egy félszeg mosoly jelenik meg néhány pillanatra. Amikor a gazdi végre megkérdezi, hogy boldog-e, a kutya már képtelen visszafogni magát, elszabadulnak az érzelmei:

"Igen, alig várom már ... Siess!" - szinkronizálja a kutya kitörő örömét.

@bennythegoldennn She better not be lyin #goldenretrieverpuppy #goldenpuppies #goldenretrieverlife #goofydogs #goofypuppies #capecod #capecoddogs #goldenretrieverlove #goldenson #capecoddog #goldenretrievermoms #dogsgf #chewy #dogsandboats #dogaffiliateprograms #boatingdog #dayinthelifeofgolden #havingagoldenretrieverbelike ♬ Your Man - Josh Turner


A klip, amit már több mint 3,2 milliószor kattintottak, nagy sikert aratott a TikTokon. És természetesen néhány nappal később a találkozásukat is megörökítette a gazdi.

@bennythegoldennn A glimpse into life w 2 goldens #goldenretrieverpuppy #goldenpuppies #goldenretrieverlife #goofydogs #goofypuppies #capecod #capecoddogs #twodoglife #goldenson #twodogs #goldenretrievermoms #puppybrands #chewy #twogoldens #dogaffiliateprograms #dogsdating #dayinthelifeofgolden #havingagoldenretrieverbelike ♬ Cute and fun heartwarming everyday songs(879733) - Brume

Címlapfotó: TikTok/bennythegoldennn

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra