Véget vetett a 22 éves srác útjának, amit a nadrágjában találtak a reptéren - Fotók

A thaiföldi reptér biztonsági szogálata vette észre a furcsaságot a 22 éves férfi ruházatán, amikor kiderült az igazság, azonnal kattant a bilincs.

A tajvani férfi december elején Bangkokból repült Tajpejbe, amikor felkeltette a reptéri biztonsági szolgálat figyelmét. A férfi nadráján, a derékszíja alatt furcsa kitüremkedések látszódtak. A rendőrök gyanúja be is igazolódott: a testszkenner kimutatta, hogy a 22 éves férfi nadrágjában három másik élőlény lapul.

Amikor a biztonsági szolgálat átvizsgálta a ruházatát, két rövidkarmú vidrát és egy prérikutyát találtak.

Az állatok egy-egy fekete zokniba voltak csomagolva és úgy rejtette őket a férfi a fehérneműjébe. A rendőrség gyanúja szerint a férfi a főváros egyik piacán vásárolta az állatokat. A thaiföldi Nemzeti Parkok, Vadvilág és Növényvédelem Minisztériuma Facebook-oldalán közölte, hogy a férfit most többek között védett vadállatok illegális exportjával vádolják. Letartóztatták, vádat emeltek ellene, és most Thaiföldön várja a tárgyalását.

"Mindenkit elkapunk, aki megpróbál állatokat repülőgépen vinni. Thaiföld nem kapu az egzotikus állatok kicsempészésére az országból" - figyelmeztetett a helyi vámhivatal szóvivője. Szerencsére az állatoknak nem esett bántódása, eleinte megfigyelték őket, majd visszaengedték őket a vadonba.

Címlapfotó: Facebook/กรมอุทยานแห่งชาติ สัตว์ป่า และพันธุ์พืช

24 óra