Mentőt riasztottak az ATV-be: a műsor orvos vendégei siettek a nő segítségére

Az is kiderült: a műsor felvételét nyáron tartották, így nem csak a szabadban, a stúdióban és a tévé székházban is nagy meleg volt.

A lány bejegyzése alatt ugyanakkor Dr. Kovács Attila elismerte, nem nagyon harcolt azért, hogy elsőként érjen a beteghez, úgymond udvariasan maga elé engedte kollégáját, “hadd lásson hozzá elsőként az orvosi teendőkhöz!”  Zsófi szerint miután a Gániusz "két sztárja" megvizsgálta a nőt, riasztották a mentőket. “Természetesen ez a kis intermezzo nem befolyásolta az eredményt, hiszen mindkét orvos egyaránt kizökkent a játékból. Ki tudja, mi lett volna, ha egy orvos és egy random ellenfél játszik, és csak az orvosnak kell kirohannia, a másik addig ott áll és pihen. Viszont ami miatt megmosolyogtató ez a történet, hogy szegény hölgy (ha lehet ilyet mondani) a "legjobbkor" lett rosszul, hiszen az "orvost!" felkiáltásra ketten is oda rohanhattak a stúdióból!” - hívta fel a figyelmet az Isteni gondviselésre a lap cikke szerint Zsófia. 


Édesapja Dr. Hacsek Gábor a stúdióban 4-0-ra maradt alul riválisával szemben, a közösség oldalán ugyanakkor kifejtette, mennyire hálás a stábnak, aki a történtek után szünetet rendelt el és csak azt követően voltak hajlandóak folytatni a forgatást, amikor mindketten azt mondták, készen állnak rá.

Címlapfotó: Facebook/orszagosmentok

24 óra